Jordi Cargol, quart al Campionat d´Espanya de 2.4

19 de setembre de 2017

El Regatista del CN Costa Brava – Vela Palamós Jordi cargol s’ha classificat en quarta posició al Campionat d’Espanya de la Classe Paralímpica 2.4. El Campionat s’ha disputat en aigües  del Club de Mar de Almeria del 14 al 17 de Setembre.

El divendres només es va poder disputar una prova per el  fort vent i onada que hi havia la Camp de regates, amb aquestes condicions el nostre regatista va firmar un 4art.

El dissabte amb un vent d’uns 10-15 nusos en Jordi va quedar 3er, 5è, 5è i 4art  quedant empatat a punts amb el Rafa Andarias 3er a la general.

El Diumenge amb dos 4arts més en Jordi es va situar definitivament al 4art lloc de la general a 4 punts del 3er i primer Català.

En Jordi ens ha comentat que l’últim dia va tindre molts de problemes a les sortides que no l’hi van permetre estar més endavant, tot hi això en està molt content de la seva progressió i amb moltes ganes d’entrenar per poder millorar els seu resultats a les pròximes regates.